Återligen Barca Vs. CL

Vissa har svårt med att tippa med hjärnan. Sen får dom bygga upp sina aggressioner bäst fan dom vill. VALENCIA? Men snälla nå'n. Va fan har de att hämta i CL, det är lika troligt som att Arsenal vinner PL.

Piss-Mardrid kommer tyvärr bli farliga iår, bara o hoppas att de spelar lika kasst med noll lagmoral som de senaste åren (ja de vann förra säsongen, men det berodde på en jävla massa tur och en hel del mutor).

Andra utmanare om CL är väl Milan, Inter och Chelski. Resten är i princip redan borta och kan egentligen lämna W.O för det kommer bara sluta i tårar ändå.

Barca Mot Rubbet!

Kommentarer
Postat av: Mattias

Men förhelvete ni Barcafans har ju ingen verklighetsuppfattning. Och när du ens nämner Chelsea som en kandidat till CL skrattar jag. Chelsea åker i kvarten, precis som Barca. Barca tror dom ska kunna spela nåt jävla offensivt überanfallsspel. Kommer sluta i en miljard insläppta mål! Och Real madrid? Dom pissar ju Arsenal på 8 dagar i veckan! Ser också att du avfärdar Arsenal som PL-vinnare. Okunskapen lyser igenom! Vet inte vilka spelarna är ens.. Men vem var Henry innan han kom till Arsenal..Eller Anelka..Eller Pires..Eller Overmars..Eller Wiltord..Eller van Persie..Eller Vieira..jag kan köra vidare till midnatt!
HATA BARCELONA, KROSSA BARCELONA. HATA SPANIEN, HATA HENRY HATA ÅSNAN

2007-09-01 @ 13:29:20
URL: http://www.gooner.se/wordpress
Postat av: Anders

Catalonia is not Spain........=)

2007-09-01 @ 13:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0