Del2 Ålandsresa

Efter buffén sjunkt undan så var det dags att dra igång på riktigt. Och ni som varit på ålandsresa vet vad det innebär. Öl efter öl slinker ner. Det står förresten att "öl köpt i taxfreen inte ska drickas på rummen", haha fy fan va bra. Såg inte en enda som inte gjorde det.

Festandet pågick framåt småtimmarna. inte mycket och berätta där, allt var som det brukar, jävligt kul.

Incidenterna kom när man dragit sig tillbaka för och få några timmars välförtjänt sömn, då drar det igång. Först är det en jävel som knackar på dörren och vill att vi ska göra "ett uppdrag" efter ignorerat bankandet i 10 min så får min rumskamrat spelet och jag citerar "du kan fan i mig göra ditt jävla uppdrag själv". Bankandet upphör. 2 timmar senare knackar det igen på dörrjävlen. Nu är det en packad finne i högsta form som kräver att vi ska släppa in han i hans hytt.

Nu är jag emellertid både jävligt packad och börjar bli duktigt förbannad på idioter, hade fanskapet knackat eller sagt så mycket mer hade jag öppnat dörren, dragit en rak höger och sedan stängt, som tur var för finnen så kommer han på att det är fel nummer och drar.

Resan hem var bara jävligt jobbig, tur man hade bira och få bort den medsta bakfyllan med. Men summa sumarum, man ska inte åka på ålandsresa för ofta =)

/Anders!

Kommentarer
Postat av: . Henke

summa sumarum. Du drack för lite öl!

2007-09-16 @ 03:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0