En bra tid och jobba natt

Det finns tider då det är rätt gött och jobba natt. Idag börjar en sådan period. Då börjar nämligen Australian open. Så klockan 01:00 inatt är kaffet bryggt, fikat framdukan och allt är formodligen lugnt på jobbet. Då kan man knappa in Eurosport på TVn och njuta av årets första Grand Slam. Kommer bli mycket tennis på denna blogg så länge turneringen pågår. Nu över till mina förhandstips och även några personligheter som kommer förgylla nätterna ett par veckor framöver. Om man ska lista favoriterna så kan listan göras kort, egentligen så vet jag inte vad som ska stoppa Roger Federer. Men för att få lite mer skrivet så tror jag har får sina tuffa matcher. Så har kommer de främsta utmanarna.Djokovic

Mina favoriter:

1. Roger Federer
2. Novak Djokovic
3. Rafael Nadal

Outsiders:

1. Andy Roddick
2. Marcos Baghdatis

3. David Nalbandian
4. Lleyton Hewitt                                                                                                         (Novak Djokovic)

Bland favoriterna så tycker jag defenitivt Novak Djokovic är roligast att titta på, han bjuder på sig själv och har ett väldigt brett utbud, kan slå de där "extra" slagen som kan göra en tråkig match till något alldeles fantastiskt.
Djokovic möter f.ö Benjamin Becker (Tyskland) i första omgången, vilket borde vara en enkel resa.

Federer tar sig an Diego Hartfield (Arg), vilket han inte lär förlora. Och Rafael Nadal möter Victor Troicki (SER). Så alla favoriter går vidare.

Av utmanarna kan man ju hoppas att Baghdatis åker ut eftersom han möter Tomas Johansson, vårt enda svenska hopp på herrsidan. Övrigt nordiskt är finnen Jarkko Nieminen 24-seedad som möter Frank Dancevic (Can) i första omgången.

Av matcherna första dagen är chanserna stora att Eurosport visar Andy Roddicks match mot Lukas Diouhy, även Davydenkos match mot Llodra kan man få se. Nieminen spelar första dagen med men den matchen tror jag inte de visar.

Ja, det var lite försnack!

FORZA!


Kommentarer
Postat av: Mattias

finn ett fel. TITTA PÅ TENNIS _OCH_ JOBBA. De är väl tamigfan inte klokt va glassigt vissa har de. Här sliter man så svetten rinner på kneget, så kan andra sitta o glo på tennis - OCH FÅ BETALT!

2008-01-22 @ 17:01:21
URL: http://www.gooner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0