Holla!

Går länge mellan inläggen här tycker jag. Iofs har det inte varit så jävla mkt att skriva om. Men lite småsaker händer väl.

HåVe enkelt till semifinal, gillas! Bra spel utan och glänsa, vi blir farliga iår.

Sånt man INTE vill läsa om, vilken jävla tur.

Bara dryga 2 veckor kvar tills allsvenskan börjar, känner hur hjärtat börjar varva upp, tror stenhårt på mitt Bajen iår, nej Jocke och stoffe.....Aporna kommer INTE ta guld iår. Och sorry Danne, guldet var en engångshändelse under resten av århundradet, Benny, HBK?.....haha. Tänker inte ens kommentera Råttorna, Bojan? Eller NOT!

Bajen kommer vinna därför att:

* Bäst målvakt, Shaaban är kung och kommer spika igen.

* Försvaret: Ok, kanske inte det bästa Bajen har ställt på benen, men Rami kommer höja backlinjen något oerhört.

* Mittfältet: Petter, Lollo, Erkan, Jensen och nye Dadomo kommer äga allt. Dessutom finns det talanger som Castro-Tello, Simon Helg och Haris Laitinen som kan gå in och snurra.

* Anfallet: Paulinho, kommentarer överflödiga, Charlie Davies, relativt misslyckad säsong avslutades med Hattrick i sista matchen, samt Nye Freddy Söderberg från IFK Värnamo som gjort det bra på försäsongen.

*Nummer 12, Jag talar om publiken, visst lite turbulent förra året men alltjämt allsvenskans bästa publik, internationell stämning på SöS.

Detta kryddas med ledaregenskaper av Tony Gustavsson och Lasse Eriksson som är två mycket kompetenta herrar att leda de grönvita hjältarna mot ett nytt SM-Guld.

Enda nackdelen är att förra årets bästa lirare Sebastian Eguren gått till Villareal på lån, men som han spelar där lär det bli så att de köper loss honom. Men tack Eguren för allt du gjort för oss. Att du sänkte aporna med dina två mål var det bästa.

Så till alla er som tror ni kan utmana Bajen om guldet, bring it on!

FORZA!


Kommentarer
Postat av: Bensa

är nöjd om hbk ta en 5:e plats =) skål

2008-03-21 @ 16:06:36
URL: http://festsomfan.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0