Återligen Barca Vs. CL

Vissa har svårt med att tippa med hjärnan. Sen får dom bygga upp sina aggressioner bäst fan dom vill. VALENCIA? Men snälla nå'n. Va fan har de att hämta i CL, det är lika troligt som att Arsenal vinner PL.

Piss-Mardrid kommer tyvärr bli farliga iår, bara o hoppas att de spelar lika kasst med noll lagmoral som de senaste åren (ja de vann förra säsongen, men det berodde på en jävla massa tur och en hel del mutor).

Andra utmanare om CL är väl Milan, Inter och Chelski. Resten är i princip redan borta och kan egentligen lämna W.O för det kommer bara sluta i tårar ändå.

Barca Mot Rubbet!

Barca!

Klart Barca tar rubbet iår, finns det något lag i världen med såna lirare som vi har? Nä just det, stommen i laget är kvar sedan förra året. Dessutom har vi kryddat med precis de nyförvärv som behövs för och skapa konkurrens och djup i truppen.

Thierry Henry, Samuel Eto'o, Ronaldinho, Messi, Deco, Iniesta, Zambotta, Puyol, Milito, Sylvinho, Touré, Valdes, Gudjohnsen, Abidal, Xavi, Thuram, Marquez, Edmilson, Giovani, Ezquerro, Bojan, Oleguer och Jorquera.

Fan, vad skulle kunna stoppa oss?

Nä ni, det blir bara och krypa till korset när slutet av säsongen har kommit och erkänna att Barca anno 2007/08 är ett av de bästa lag världen har skådat genom alla tider.

Håller med Jocke i den här frågan. CL är iår avgjort på förhand!

Forza Barca - Més que un Club!


/Anders!

Jobb, jobb och jobb

Jobbar kväll till 22:00, "Skönt att vara ledig fredag, lördag och söndag" tänker man då. Men för fan, lägg ner. Varför tänker man jämt så? Det är ju som att beställa ett telefonsamtal från högre makter, och alltid är det samma sak.
"-Hej, hur är det?"
"-Jotack det är bra"
"Vad gör du imorgon?"
"Nja, inte så mycket"
"Men vad bra då kan ju du jobba lite imorgon"......

I Detta läge skulle det vara bra och ha något bra att skylla på, men hjärnan är ta mig satan helt tom på undanflykter så svaret blir. "-Ja det kan jäg väl". Varför i hela friden kan man bara inte säga "-Nej jag behöver min ledighet" eller "Nej, jag ska bort" eller vad som helst.

Sen är det ju lustigt att orden "Vi har lite kris här" alltid ska med på ett hörn, fan hör man ordet kris så vill man ju inte gärna säga nej. "Kris" hör till de elaka orden i ordboken.

Nä, man är fan i mig för snäll. Så det blir och åka o jobba imorgon, jag som tänkte ta en uppenatt med friidrott. Tack för den, sociala sektorn.

Funderar på och bli alkis som hämd mot jobbet bara för och jävlas lite, då kanske någon annan sitter och får jobba på sin lediga dag och besöka mig, självklart ser jag till och ta några bira innan så alkotestet blir ett par promille högt iaf.

FAN!

Family guy

Bara älskar denna serie, bjuder på en go scen.


En passning

Tja, en passning till alla Göteborgare, framför allt till Danne. Så här låter en fotbollsklack. Only on Söderstadion.


Att ,man sedan stod mitt i smeten gör ju inte saken värre.

Bajen Forever!

Jaha....

Eftersom varenda sate tycks ha en blogg så får väl jag oxå fixa en, bara för och bevaka mina intressen. Mycket skit skrivs ju som man bara blir pissed av och läsa, iofs lär ju denna blogg inte få miljontals läsare. Men någon stackars sate kanske hittar in på den.

Dagen börjar med att man blir väckt vid 05:50, va fan då......Börjar 16:00, men det bryr sig inte pigga barn om utan man blir väckt med en frog splash.

Jaja till skolan

/Anders!
 

RSS 2.0