Allt möjligt

Mycket snö ute nu, jag verkligen HATAR snö. Borde fan förbjudas, funderar på och bidra lite till den globala uppvärmningen så man slipper eländet.

Finns det något surare än jobba natt, sedan komma ut i minusgrader, sätta sig i en jäkla frysbox till bil, sedan kommer man på att man glömt skrapa rutan, svär en lång ramsa, sedan är isskrapan borta, du hittar ett cd-fodral, sedan kommer du på att hanskar har du ju inte med dig, svinkall om händerna skrapar du rutorna på biljävlen så du iallafall kan få bort så mycket så kan se ut.
Startar bilen - jaha nu immar ju fönstret igen på insidan, satan så trafiksäker man känner sig.

Jaja......Nog om elände, det fortsätter att gå bra för Barca i CL och ligan iaf, 3-0 mot Recreativo kändes gött, sedan 2-2 i CL borta mot Lyon är klart godkänt. Kul för Bojan som fick sätta 2-0 mot Recreativo. Känns som med hyfsad lottning(Läs: Arsenal) blir det fripass till kvarten. Skulle vara gött om de kunde får hem Fabregas igen, men troligen får man väl vänta tills sommaren innan den "bomben" släpps......Bomb och bomb, han har ju redan indikerat var han vill spela, och det är inte i ett regnigt england iaf.

Annars händer inte mycket, lekte rätt så rejält i korpen senast, klackade in ett, jodå, sulfinterna sitter än =).......Väntar bara på att Jocke ska visa sig, officiell inbjudan skickas härmed, men han skyller väl på dåliga knän eller nå´t.....dagens ungdom =)

Ciao!


RSS 2.0