Del2 Ålandsresa

Efter buffén sjunkt undan så var det dags att dra igång på riktigt. Och ni som varit på ålandsresa vet vad det innebär. Öl efter öl slinker ner. Det står förresten att "öl köpt i taxfreen inte ska drickas på rummen", haha fy fan va bra. Såg inte en enda som inte gjorde det.

Festandet pågick framåt småtimmarna. inte mycket och berätta där, allt var som det brukar, jävligt kul.

Incidenterna kom när man dragit sig tillbaka för och få några timmars välförtjänt sömn, då drar det igång. Först är det en jävel som knackar på dörren och vill att vi ska göra "ett uppdrag" efter ignorerat bankandet i 10 min så får min rumskamrat spelet och jag citerar "du kan fan i mig göra ditt jävla uppdrag själv". Bankandet upphör. 2 timmar senare knackar det igen på dörrjävlen. Nu är det en packad finne i högsta form som kräver att vi ska släppa in han i hans hytt.

Nu är jag emellertid både jävligt packad och börjar bli duktigt förbannad på idioter, hade fanskapet knackat eller sagt så mycket mer hade jag öppnat dörren, dragit en rak höger och sedan stängt, som tur var för finnen så kommer han på att det är fel nummer och drar.

Resan hem var bara jävligt jobbig, tur man hade bira och få bort den medsta bakfyllan med. Men summa sumarum, man ska inte åka på ålandsresa för ofta =)

/Anders!

Åland

Fy fan, jag är nog inte skapt för och festa 2 dagar i rad. Jag talar om 30-årsfest. Jag talar om kryssning till åland. Redan i bussen upp började man ju orutinerat nog och festa på öl och Jäger. Så när man var uppr vid 16-tiden var man ju redan bra i gasen.

Incheckning och väntan på att taxfree skulle öppna så m,an kunde köpa en go platta med bira + de där goa småflaskorna med Shaphire Gin på 47% som man svepte.

Tack och hej, resultatet blev en dundrande huvudvärk.......Öl, jäger och Gin......Inte bra och blanda.

19:00 Buffé-dags, satan va gott det är med buffé på ålandsbåten. Man tar mig fan äter ju tills man spricker. Ett problem bara när du svullat i dig mat så du storknat är det inte så lätt att få i sig bira.

Fan fortsättning följer när jag piggnat till. är ju trött än =)

/Anders

Fan!

Ibland känns livet pest och pina, detta är en sådan kväll. Allt började så jävla bra med Egurens 1-0 mot råttorna. Bra första 20 av Bajen som dominerade och var aggressiva. Sen kom raset, hur i helvete kan man sjunka så lågt med laget och bjuda in solnatattarna i matchen på det viset.

1-1 av Valdemarin efter att killen fått gå upp helt omarkerad i straffområdet och knoppa in bollen. Sulan var flera mil efter honom. Surt är bara förnamnet.

1-2 av samme man efter en horribel situation där 3 bajenlirare inte lyckades ta bollen av en ensam råtta. Erland var ju ingen vinthund ut direkt och sedan gick det ju som det gick.

Efter detta dog matchen. Fan man kan ju inte byta ut forwards mot backar, Tony!  Varför fick inte Castro-Tello lira? 

Ibland är livet SURT.


Sömlöst lär det bli inatt.

/Anders!

Barca

3-1 hemma mot Bilbao, 2 mål av lirarnas lirare RONALDINHO. Även straffar räknas =). Märks att Barca har bra mycket mer och ge, men så länge vinsterna kommer när inte spelet stämmer är det ju bara gött.

Skönt att fågelskrämmorna är med oss iår och inte gynnar Hor-Madrid, detta visade sig särskilt när Yaya Toure stänkte in 3-1 målet. Och JA den var klart inne, sen får mina ögon vara rödblåfärgade, det skiter jag fullständigt i.

Annars från dagens fotboll noteras Napolis 5-0 seger borta mot Udinese med förtjusning, men måste ju hålla på det laget världens bästa fotbollsspelare genom tiderna har lirat.


Nu ser vi fram mot derbyt imorgon där Bajen ska tysta gnaget!

FORZA BAJEN!

Klargörande

Dags och citera lite comments o svara lite på påståendena

"Men förhelvete ni Barcafans har ju ingen verklighetsuppfattning." -Jo det är just det vi har, till skillnad har vi etablerade stjärnor med naturliga ledargestalter till skillnad från ett lag med en massa snorungar.

"Men vem var Henry innan han kom till Arsenal..Eller Anelka..Eller Pires..Eller Overmars..Eller Wiltord..Eller van Persie..Eller Vieira..jag kan köra vidare till midnatt!" -Var är dom nu då? Dom ville vinna något stort i sin karriär inte bara PL och cuperna, det kan man INTE göra om man lirar i Arsenal.

"HATA BARCELONA, KROSSA BARCELONA. HATA SPANIEN, HATA HENRY HATA ÅSNAN" - Lycka till, Catalonia is not Spain, avis för "stölden" av Henry, du kan inte hata Ronnie, han är ju världens bästa och mest sevärda spelare.

O lycka till att Arsenal ska slå ut Barca, haha.

/Anders!


C. Ronaldo och lite andra notiser

Fan jag var 100% säker på att C. Ronaldo var gay, tydligen hade jag fel. Transa vet jag att han är sen hans ex gick ut och sa att han gillar klänningar och högklackat .

Sitter och läser aftonbladets nätupplaga som tydligen har stora problem att hitta vettiga nyheter, HÄR är ett exempel på en onödig nyhet. En mediakåt (sopa, idiot, bonnjävel) domare som "Förlåter" Mourinho. Vadå? Som om han skulle bry sig om pajas-Frisk. Du kan fortsätta göra det du gjort innan, på SöS är du iaf INTE välkommen, vi kommer fortfarande ihåg när du blåste den där jävla straffen för Öster. En gång Pajas alltid pajas!Övrigt noteras att Thiago Motta har gjort sitt i Barca och gått till Atletico Madrid, Respect Motta, du är grym!

RSS 2.0