Habla, Habla

Jag är en dålig bloggare, jag erkänner. Iofs så kan man kanske säga att jag satsar på kvalitet istället för kvantitet.

Så, vad är nytt då? Vad har hänt på de månader jag inte skrivit en rad? Jodå den hel del. En stor händelse är DENNA

, bilder säger mer än ord. Lycka är bara förnamnet.

Vad har hänt mer då? Manchester utd har bevisat att det räcker med och ha en mur framför eget straffområde för och klara oavgjort på Camp Nou, satans tråkig match, men TRÅK-Fergusson är väl nöjd........Jävla fotbollsmördare.

Snart drar ju korpen i fotboll igång igen, funderar lite på en hemsida med lite bilder och resultat från vårt lag. Tydligen 8 lag som lirar iår, riktigt gött. Inte gött att det är tre gymnasielag som är med, nu lär man ju få springa....

Förresten ganska tyst från vissa håll (Läs Jocke och co.) om ett deltagande i serien. Vafalls? Vad fattas? Kondisen eller modet, skulle ju lätt få ihop ett *host*slagkraftigt*host* lag. Men med Gunnersfans, manUfans och barcafans bland de tilltänkta lagkamraterna så blir det väl lika lyckat som Leksands satsning mot elitserien. Eller är ni rädda för och bli uppsnurrade av undertecknad?

Sonen fyllde förresten 8år i denna månad, han fick T-R-E fotbollar.......Ingen press.......

Tack förresten myp2p.eu för den fantastiska kvaliten på NHL-slutspelet, 800 kbps med underbara kommentatorer. Versus är fan kanalen NO.1 att följa hockeyn på......VM då? Skojar ni? Det enda lag jag kommer titta på är Ryssland med Alex Ovechkin i spetsen, det är hockey det.

När jag ändå är inne på hockeysnack måste jag ju gratulera Bensa till comebacken i EHC, kan nog garantera att både ett och annat youtubeklipp kommer läggas ut......Från FLERA håll om jag känner Jocke rätt.....Keep 'em coming =)

Innan jag avslutar måste jag bara önska D*F och A*K all olycka.

Forza Bajen!

RSS 2.0