Fan

Jag blir så förbannat trött på det HÄR. För helvete spela fotboll istället.

Men den som såg något att blåsa straff för kan ju skriva och tala om exakt VAR ni såg den. Otroligt dumt gjort av domaren och vilja vara i centrum och avgöra ett derby. Ett stort MINUS för PAJASEN.

Sen det som händer efter är ju som sagt så jävla tråkigt.

Men vill man vara i centrum så får man faktiskt skylla sig lite själv, ska man blåsa straff så ska det vara en situation som är straff inte denna. Men han får väl som han vill, sin bild i tidningen och prata ut om hur "hotfull" situationen var på råsunda. Mediakåt? jovisst.


Forza!

Ny Uppställning

Läs  detta och begrunda. Vid första anblick så ser ju det nya 3-5-2 ut som ett offensivt och bra system. Men jag undrar faktiskt om det kommer bli det. Skulle vara kul med en sådan här uppställning:

                
                               Isaksson

     
       Hansson - Mellberg - Majstorovic

Bissen                                                            Chippen
             Källström - Svensson - Larsson  


                       Zlatan  - Elmander


Notera att det SKA vara lägre utgångsläge för att inte yttermitten ska bli överspelade och lämna allt för stora ytor bakom sig.
En annan tanke är ju att dra ner en mittfältare lite def. så det blir mer 3-3-2-2 eller att köra en mitt lite off. så uppställningen blir 3-4-1-2. När Tobbe kommer tillbaka tar han över en mittfältsplats och förmodligen kommer valet vara mellan Henke och Elmander vem som tar den sista Forwardsplatsen

Blir kul och se hur länge Lasse vågar köra på detta om det inte funkar direkt.

Det som blir risken med detta system är ju om yttermitt kommer för långt ner så det blir 5-3-2 istället, hela tiden, vet inte hur mycket våra yttrar orkar löpa.

Men kul att det händer nåt iaf.


Forza!


Oh Ah Kennedy

NEJ En gång hjälte alltid hjälte......FORZA BAJEN!

RSS 2.0